Els millors plans per aquest dissabte 9 de desembre a Girona

Et portem una selecció de les millor propostes per a passar un gran dia fora de casa

Joan Dausà

Joan Dausà / Joan Dausà

Mercat de Nadal a Camprodon

A les 11:30 h i a les 16:00 h espectacle itinerant «Bicicadabra». A les 12:30 h a la plaça del Carme, creació del Tió amb imant per penjar a la nevera. A les 17;00 h a la plaça del Carme, creació d’estrelles per penjar a l’arbre de Nadal. A les 18;00 h actuació del grup Henrio.

Fira de Nadal a L'Armentera

De les 10:00 h a les 18:00 h a la plaça Catalunya. A les 12:00 h, actuació musical de Cesc Sansalvadó. A les 16;00 h taller infantil. A les 17;30 h, decoració i encesa de l’arbre. Hi haurà xocolatada i melindros.

Fira del Pessebre a Olot

La plaça d’Esteve Ferrer, el carrer Ferrarons, a la plaça Pia Almoina i al llarg dels carrers Alfons Vè i la plaça major acullen fins diumenge la Fira del Pessebre d’Olot. Els visitant hi podran trobar tota classe de productes nadalencs i gaudir d’activitats per a tots els públics.

Fira de Nadal a Sant Feliu de Guíxols

Parades de venda de productes a La Rambla. Tallers nadalencs a les parades: boles de Nadal, garlandes, penjolls per l’arbre, postals, polseres etc. Horari per avui: de 10:30h a 14:00 h i de 16:00 h a 20:00 h. Demà de 10.30 h a 14:00 h.  

Dos anys de poble de llibres a Calonge

Durant tota la tarda al pati d’armes del Castell, mapping amb llum i imatges 3D. Durant tot el dia projecció del vídeo «La vida de la vulva» a la sala Sala Major del castell. Matí i a la tarda a les llibreries, firma de llibres amb diverses autores. A les 11:00 h al Cercle Calongí, «Escriptura sanadora per a dones», amb Lolita Bosch. A les 12:00 h al Castell, col·loqui sobre maternitat.  A les 12:00 h, presentació i signatura del llibre «Dones de l’Empordà. Històries femenines des del segle XII fins al XX» d’Elisenda Albertí a la llibreria La Viatgeria. A les 12:30 h espectacle itinerant. A les 13:00 h, ballada de swing a la plaça Major. A les 17:00 h al Castell, taula rodona sobre Menopausa amb Marta León, Marta Marcè, Mireia Darder i moderada per Raquel Tulleuda. A les 18 h, presentació del llibre «La meva amiga meno i jo» de Carla Romagosa al castell. A les 18:00 h al Cercle Calongí Túpersex.  A les 18: 45 h al Cercle Calongí, espectacle de pole dance i brindis i pastís d’aniversari. A les 19:30 h, concert de La Mercabanda a la plaça Major. 

Ona Dance a Palamós

A les 18:00 h a La Gorga espectacle de dansa familiar amb Cia. Las dueñas del balón.

Lucia Fumero & Horacio Fumero a Banyoles

A les 20:00 h a l’Auditori de l’Ateneu concert a càrrec de Lucia Fumero & Horacio Fumero.

Joan Dausà a Girona

A les 20;00 h a l’Auditori de Girona Joan Dausà celebra 10 anys de Jo mai mai.

Art a l'Escala

La 2a edició de la Mostra d’Art Contemporani de L’Escala Les Muses aplega un munt d’activitats: exposicions, perfomances, tallers, projeccions, trobades amb artistes i altres. Tindrà lloc fins demà diumenge als següents espais del municipi de l’Escala: : Casa del Gavià, Alfolí de la Sal, Centre Esportiu i Recreatiu, Castell Carolingi, Museu de l’Anxova i la Sal i el MASLE.