Deu plans per gaudir d’un gran cap de setmana a les comarques gironines

Et presentem algunes propostes per sortir de casa i gaudir al màxim del temps lliure en el primer cap de setmana del mes de febrer

El Pony Pisador aterra diumenge al Sona Amer

El Pony Pisador aterra diumenge al Sona Amer / Festival Càntut / DQ Foto

Redacció

1. Els mítics Porretas a La Mirona de Salt

- Divendres 2 a les 22.30 h a la Sala La Mirona de Salt

La cèlebre banda de rock i punk madrilenya Porretas serà aquest divendres a La Mirona de Salt per oferir un directe en el qual presentaran temes nous com "Manolo", publicat la tardor de l'any passat, però també repassaran grans èxits de la seva carrera com "Marihuana" o "Y Aún Arde Madrid".

2. Festa de la Candelera de Castelló d'Empúries

- Divendres 2, dissabte 3 i diumenge 4 en diversos espais de Castelló d'Empúries

Castelló d'Empúries celebra aquest cap de setmana la Festa de la Candelera. La programació d'enguany comptarà amb la participació activa de moltes de les entitats del municipi amb concerts, sardanes, dinar popular, conferències, xocolatada, entrega de l'Espiga i Timó, etc. Consulta el programa aquí.

3. Arrenquen els carnavals a les comarques gironines

- Divendres 2 i dissabte 3 en diversos municipis gironins

Banyoles, Calonge, Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Salt, Santa Cristina d'Aro o Platja d'Aro celebren aquest cap de setmana els primers actes dels carnavals, amb rues, sopars populars i activitats per a la mainada. Serà l'aperitiu a les grans celebracions que tindran lloc el cap de setmana vinent.

4. La Mostra d'Animació i Curtmetratges de Cassà de la Selva, la MACCA

- Del divendres 2 al diumenge 4 en diversos espais de Cassà de la Selva

La Mostra d'Animació i Curtmetratges de Cassà de la Selva, la MACCA, celebra aquesta cap de setmana la seva 24a edició amb un centre d'atracció destacat: el concurs de curtmetratges ràpids Correcurts. A més a més, la mostra també oferirà al llarg de tres dies presentacions literàries, projeccions, activitats per als més menuts i música en directe. Consulta el programa aquí.

5. Fira Solidària "El Meu Cos, El Meu Dret" a Girona

- Dissabte 3 de les 10 h a les 18 h a la plaça Santa Eugènia (plaça del Barco) de Girona

L'Associació de Dones Africanes de Banyoles Legki Yakaru, conjuntament amb altres entitats, organitzen una fira solidària (activitats musicals, dinar popular i tallers varis) amb motiu del Dia contra la Mutilació Genital Femenina. Així mateix, diumenge tindrà lloc una marxa solidària amb sortida des del carrer Major de Salt, passant pel carrer de Santa Eugènia fins a arribar al Parc Central de Girona.

6. "L'illa deserta" amb Miki Esparbé al Teatre de Salt

- Dissabte 3 a les 17 h i a les 20 h i diumenge 4 a les 18 h al Teatre de Salt

Miki Esparbé i Maria Rodríguez protagonitzen "L'illa deserta", un espectacle teatral escrit i dirigit per Marc Artigau que reflexiona, amb tocs de comèdia i gotes de drama, sobre les casualitats, els destins, i les decisions que al llarg de la vida ens porten a un lloc o a un altre.

7. La Fira del Porc de Canet d'Adri

- Diumenge 4 de 9 h a 18 h al Pavelló Municipal de Canet d'Adri

Canet d'Adri celebra aquest diumenge la XI Fira del Porc, un esdeveniment per a tots els públics en el qual es podrà trobar una mostra de parades d'artesania, servei de bar, exposicions, rutes o tallers especialment pensats per als més petits. Consulta tota la programació de la fira aquí.

8. La Fira del Farro a la Vall de Bianya

- Diumenge 4 a partir de les 10 h a la zona esportiva Hostalnou

La Fira del Farro de la Vall de Bianya celebra la tradició culinària de la comarca, destacant el farro com a plat emblemàtic que aprofita el brou per bullir la farina blanca del blat de moro. Enguany l'esdeveniment arriba a la seva 17a edició. Consulta tot el programa aquí.

9. Un espectacle de dansa a Llagostera

- Diumenge 4 a les 18 h al Teatre Casino de Llagostera

SEEDs, el programa de formació i desenvolupament professional de CobosMika Company, presenta aquest diumenge a Llagostera "Fools", un espectacle que gira entorn la figura del boig i la idea de la llibertat.

10. El Pony Pisador en versió infantil a Amer

- Diumenge 4 a les 18 h al Teatre El Casal d'Amer

El Pony Pisador presenta aquest diumenge dins el cicle Sona Amer "El Pony Menut", un nou vessant de la banda on adapten el seu espectacle als infants, amb un format més curt i senzill. Un concert on la qualitat en la interpretació, l'harmonia vocal, la participació, el sentit de l'humor, la divulgació d'instruments i sonoritats d'arreu del món són les grans protagonistes.