Deu plans per gaudir d'un gran cap de setmana a les comarques gironines

Música en directe, dues fires, un espectacle de circ, disfresses de carnestoltes i teatre entre les propostes per sortir de casa d'aquesta setmana

The Tyets seran aquest dissabte a la Bisbal d'Empordà

The Tyets seran aquest dissabte a la Bisbal d'Empordà / Marc Martí Font

Redacció

1. Concert amb Niño de la Hipoteca al Yeah! De Girona

- Divendres 16 a les 23 h al Yeah! Indie Club (Girona)

El Niño de la Hipoteca, el projecte de rock i "punk tou" del músic barceloní Guiu Cortés, arriba aquest divendres a la nit al centre de Girona acompanyat de la seva banda, a la qual recentment s'hi ha incorporat Ferran Exceso com a segona veu, per presentar nous temes.

2. Un espectacle de circ de My!Laika al centre de Girona

- Divendres 16, dissabte 17 i diumenge 18 a la carpa instal·lada a La Copa (Girona)

El Teatre Municipal de Girona instal·la durant tres dies a La Copa un envelat de circ per acollir "Winter", de la companyia francesa My!Laika. Es tracta d'un espectacle de circ contemporani, fosc i poètic, on la percepció esdevé protagonista.

3. El Fiporc de Riudellots de la Selva

- Dissabte 17 i diumenge 18 a partir de les 09 h en diversos espais de Riudellots de la Selva

Riudellots de la Selva celebra aquest cap de setmana una nova edició de la seva Fira del Porc. Al llarg de dos dies es duran a terme degustacions, presentacions, tallers i demostracions del procés de matança i elaboració d'embotits, entre altres activitats vinculades al món del porc.

4. "El sopa dels idiotes" arriba a Salt

- Dissabte 17 a les 20 h al Teatre de Salt

El grup de teatre El Traster Teatre de Fontcoberta representa aquest dissabte a Salt l'espectacle 'El sopar dels idiotes', tot un clàssic de la comèdia francesa contemporània que mai perd la seva vigència i que ha estat adaptada arreu del món.

5. El saxofonista Ralph Moore al Sunset de Girona

- Dissabte 17 a les 20 h i a les 22 h al Sunset Jazz Club de Girona

El saxofonista nord-americà Ralph Moore aterra aquest dissabte en doble sessió del Sunset de Girona acompanyat per Joan Monné (piano), Ignasi González (contrabaix) i Joris Dudli (bateria). El quartet presentarà un repertori per vibrar amb el millor jazz clàssic dels 80 i els 90.

6. Festa de Carnestoltes al Sindicat de Girona

- Dissabte 17 a partir de les 22 h a la cerveseria El Sindicat de Girona

David Capo i Dj Gemix posaran la música a la festa de Carnestoltes que ha organitzat per aquest dissabte la cerveseria artesana El Sindicat, situada al carrer de la Barca de Girona. Al llarg de la nit es podrà gaudir de cervesa artesana, la millor música i, com no podria ser d'altra manera, hi haurà un concurs de disfresses que promet sorpreses.

7. The Tyets a la festa dels Voltors de la Bisbal d'Empordà

- Dissabte 17 a les 23 h al Pavelló Firal de la Bisbal d'Empordà

El grup de moda de la música catalana, The Tyets, i la banda de versions en clau de rock Pelukass, seran protagonistes aquest dissabte a la nit de la festa de Carnestoltes que organitza l'Associació Els Voltors de la Bisbal d'Empordà. La festa també comptarà amb les sessions de Dj Calvins i Dj Ona Giner.

8. La Fira de Quaresma de Tortellà

- Diumenge 18 a partir de les 9 h en diversos espais de Tortellà

Coincidint com és tradició, amb el primer diumenge de Quaresma, el municipi garrotxí acull la Fira de Quaresma. Amb exposició de cotxes clàssics, activitats infantils, gastronomia local, exhibició de drons, esmorzar del traginer als restaurants del poble, mercat artesà i ballada de sardanes.

9. Trobada de Clàssics Montseny-Guilleries a Arbúcies

- Diumenge 18 durant tot el matí a Arbúcies

Un any més, Arbúcies acull la Trobada de Clàssics Montseny Guilleries. Un esdeveniment que des de fa anys ha esdevingut una cita ineludible per a tots els amants del motor. Durant tot el matí, es podrà passejar per l'exposició de vehicles que s'instal·larà als carrers del nucli urbà del poble.

10. "Els hits de tota una vida" a l'Auditori de Girona

- Diumenge 18 a les 18 h a la Sala Montsalvatge de l'Auditori de Girona

El cor de cantaires sènior Grans Veus, format per cantaires de més seixanta anys, presenta aquest diumenge a la tarda a l'Auditori de Girona, l'espectacle "Els hits de tota una vida", un concert que travessa diferents èpoques musicals, des de la dècada dels seixanta fins a l'actualitat.