Amazon revela els primers detalls del nou «Operación Triunfo»

La nova edició, que arribarà a finals d’any i serà conduïda per Chenoa, tindrà gales de 90 minuts de durada i un canal gratuït a través de YouTube

Un moment de la presentació celebrada dimarts.  | EFE

Un moment de la presentació celebrada dimarts. | EFE / ddg. barcelona

ddg. barcelona

Operación Triunfo està de tornada. El popular talent show calenta motors i presenta les seves primeres novetats de cara a la seva estrena a Amazon Prime Video, que tindrà lloc a finals d’any. La plataforma ha anunciat que Chenoa serà la presentadora d’aquesta nova edició, ocupant el lloc que en els darrers anys, a RTVE, ocupava Roberto Leal.

A la nova edició, hi haurà una acadèmia més gran, amb molta llum natural i molt verda per dins, que estarà de nou situada al Parc Audiovisual de Catalunya a Terrassa. El programa tindrà gales de 90 minuts, que es veuran en exclusiva a Prime Video, amb un nou plató i nou jurat i després una Post Gala. A més, un magazín diari. El canal 24 hores es podrà seguir a YouTube de manera gratuïta i la plataforma Twitch, que pertany a l’univers Amazon, també tindrà protagonisme.

«Estic a casa, tot i que encara ho estic gestionant. Vaig començar de manera molt directa, on se m’ha vist sense filtres, per bé i per mal. Empatitzaré moltíssim amb el concursant», va assegurar dimarts Chenoa a la primera roda de premsa. «Agraeixo el testimoni que em va passar Roberto Leal en xarxes socials. Faré cas als meus caps ia estirar la meva naturalitat. No porto bòtox ni àcid hialurònic, se m’aixeca la cella fins a Cuenca», explica la presentadora mallorquina, que actualment és també jurat del concurs d’Antena 3 Tu cara me suena.

«Serem els primers d’obrir el directe i de manera seriada un espai d’entreteniment en streaming. Serà OT a l’altura de Prime Video», va assegurar per la seva banda Tinet Rubira, director general de Gestmusic. «OT sempre ha estat un gran aparador i ara ho serà a escala mundial, perquè a través de Prime Video es veurà a tot Llatinoamèrica. El càsting es farà aquí però serà divers», va afegir el directiu. Rubira també va confirmar que el claustre de professors de l’Acadèmia continuarà comptant amb Noemí Galera Manu Guix i Vicky Gómez.