Ricard Ustrell pren les regnes de «El matí de Catalunya Ràdio»

El presentador del programa «Col·lapse» de TV3 ocuparà a partir de setembre el lloc de Laura Rosel

El periodista Ricard Ustrell en una imatge d’arxiu.  | CCMA

El periodista Ricard Ustrell en una imatge d’arxiu. | CCMA / ddg. girona

ddg. girona

Ricard Ustrell dirigirà i realitzarà El matí de Catalunya Ràdio la pròxima temporada, a partir del 4 de setembre, ocupant el lloc de Laura Rosel. La incorporació del periodista al capdavant del programa insígnia de la ràdio pública de Catalunya respon a «la voluntat de la direcció de renovar la graella i donar un nou impuls a l’oferta de continguts de l’emissora per fer-la més competitiva», tal com explica en un comunicat la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA).

Ustrell, de 32 anys, serà el periodista més jove que ha assumit el repte de liderar el programa amb l’objectiu de competir amb rigor, originalitat i excel·lència i «sumar talent jove a l’experiència de l’equip humà de Catalunya Ràdio, amb la responsabilitat i l’orgull de reivindicar l’origen i els valors de l’emissora». «Farem ràdio en moviment, sortint de l’estudi per ser allà on calgui ser, sent flexibles, seguint l’actualitat i els interessos de cada territori», ha destacat l’actual presentador del programa Col·lapse de TV3.

El periodista de Sabadell, que substituirà d’aquesta manera a Laura Rosel, que es va posar al capdavant del magazín el setembre de 2020 rellevant a Mònica Terribas, va dirigir i presentar El Suplement de Catalunya Ràdio entre 2014 i 2018.