Televisió Espanyola renova «El Grand Prix» per a una nova temporada

El concurs presentat per Ramón García s’ha erigit en una de la grans revelacions de la temporada estival

ricky garcía. madrid

El Grand Prix tornarà el proper estiu a Televisió Espanyola. La cadena pública ha renovat el mític concurs entre pobles presentat per Ramón García, després del seu reeixit retorn després de 20 anys d’absència. L’espai es va convertir en la gran revelació del passat període estival i es podria dir que de tota la temporada televisiva. No en va, el format de la factoria de Carlo Boserman (Euro TV) va tornar amb magnificència en aconseguir una audiència mitjana d’1,7 milions d’espectadors i un 19,4% de quota de pantalla.

El dia de la seva estrena, el 24 de juliol passat, El Grand Prix va aconseguir superar les millors expectatives, aconseguint 2,6 milions d’espectadors i un espectacular 26,1% de quota de pantalla. Xifres pròpies d’una altra època. I a més, va aconseguir l’aplaudiment tant de la crítica com dels seus seguidors més fidels a les xarxes.

La nova temporada del popular concurs televisiu es començarà a enregistrar a finals de la primavera que ve i serà més llarga. Concretament, constarà de 10 lliuraments en comptes de 7.