Jamie Oliver descobreix la gastromia de la Costa Brava a Canal Cocina

El xef britànic visita Cadaqués i Palamós en la nova sèrie documental que s’estrena el 3 de novembre

Jamie Oliver.  | CANAL COCINA

Jamie Oliver. | CANAL COCINA / ddg. girona

ddg. girona

El proper divendres 3 de novembre, a les 21 h, Canal Cocina, d’AMC Selekt, estrena en exclusiva Jamie Oliver en el Mediterráneo. El popular xef britànic visita Espanya, França, Grècia i Tunísia buscant inspiració per crear noves i delicioses receptes, explorant juntament amb productors i cuiners locals els sabors d’una de les més variades i vibrants gastronomies del món. La Costa Brava serà present en aquesta nova sèrie, atès que el xef desembarcarà a Cadaqués -per descobrir-hi una recepta de pescadors amb cabrà, tomàquet i patata- i Palamós, on a través d’en Xavi, un pescador de la zona, coneixerà els secrets de la famosa gamba de Palamós.