Jamie Oliver descobreix la gastromia de la Costa Brava a Canal Cocina
El xef britànic visita Cadaqués i Palamós en la nova sèrie documental que s’estrena el 3 de novembre
ddg. girona
El proper divendres 3 de novembre, a les 21 h, Canal Cocina, d’AMC Selekt, estrena en exclusiva Jamie Oliver en el Mediterráneo. El popular xef britànic visita Espanya, França, Grècia i Tunísia buscant inspiració per crear noves i delicioses receptes, explorant juntament amb productors i cuiners locals els sabors d’una de les més variades i vibrants gastronomies del món. La Costa Brava serà present en aquesta nova sèrie, atès que el xef desembarcarà a Cadaqués -per descobrir-hi una recepta de pescadors amb cabrà, tomàquet i patata- i Palamós, on a través d’en Xavi, un pescador de la zona, coneixerà els secrets de la famosa gamba de Palamós.
- Els metges demanen eliminar-lo dels sopars: té fama de saludable, però no ho és
- El truc de la fregona que fa embogir a tothom: les juntes queden impecables
- Així captava a noies el lama detingut per donar mercuri als seus fidels: "La relació sexual serà un instrument de més consciència
- Gairebé 18.000 persones es presenten a les oposicions per a cobrir 9.344 places docents a Catalunya
- «Després d’un any amb fàrmacs antiobesitat es torna al mateix pes»
- Quin temps farà aquest dissabte a Girona?
- Necrològiques , Noticies de Necrològiques - Diari de Girona
- Tanca la residència Bellamar de Platja d’Aro