Vols estar sa i perdre pes? Et desvelem els 2 trucs per aconseguir-ho!

Perd 5 quilos eliminant aquest ingredient 

Comença a afegir gingebre en els teus plats i la teva salut se'n veurà molt beneficiada

Perd pes i guanya en salut

Perd pes i guanya en salut / jcomp

R.A.C.

Perdre pes és una de les majors preocupacions de la societat. L'aspecte físic, la felicitat i tenir una bona salut són els 3 eixos vertebradors del segle XXI. Els tens tots o només en tens un? La veritat és que complir-los tots pot ser molt difícil. Avui t'ajudarem a complir-ne dos: perdre pes i tenir una bona salut; i això, afegint un aliment i eliminant-ne un altre de la teva dieta.

El seu sabor i aroma és picant, amb un intens toc cítric i fresc

El gingebre

És una planta de la família de les zingiberàcies i ha estat molt utilitzada en la medicina tradicional des de fa milers d'anys. És originària del sud-est asiàtic, encara que ara és comú trobar-la a qualsevol lloc del món. De fet, els principals productors no només són països asiàtics (Xina, Índia, Nepal o Bangladesh), sinó també altres com Jamaica.

El gingebre es pot prendre de moltes maneres: fresc, sec, en pols... S'utilitza sobretot en la gastronomia, però també en el món de la cosmètica. Això és perquè té un gran nombre de beneficis per a la salut gràcies, sobretot, a un dels seus components més importants: el gingerol.

Les propietats del gingebre

El gingerol és un oli essencial que dona al gingebre el sabor picant i és el compost actiu responsable de la majoria de les seves propietats medicinals. A més, conté molts altres nutrients, ja que cru és ric en minerals com el calci, el sodi, el potassi o el fòsfor i en certes vitamines, com la C, la B2, la B3 i la B6.

Les propietats del gingebre

Les propietats del gingebre / freepik

De la mà dels experts de Dosfarma us descobrim les principals propietats del gingebre, les quals el fan tan popular en plats i productes de tot el món.

Ajuda a reduir els nivells de sucre a la sang. Estudis recents apunten que augmenta els nivells d'insulina i ajuda a reduir els nivells de sucre a la sang. Encara que es necessita més investigació per confirmar aquest descobriment, és molt important que els diabètics sempre consultin amb el metge abans de consumir gingebre amb freqüència.

A l'hora d'aprimar-se i voler portar una rutina més saludable, has de tenir en compte que no existeixen les dietes miracle.

L'aliment que has d'eliminar per perdre 5 quilos

La paciència i l'ésser constant en l'alimentació són dos pilars fonamentals en el camí a l'aprimament. A més, has de tenir en compte que fer exercici és una cosa tan important com menjar bé. Compte, això no vol dir que hagis de passar incomptables hores corrent sobre una cinta o màquina el·líptica ni sacrificar el teu temps d'oci al gimnàs. Hi ha diferents rutines que pots realitzar sense sortir de casa i amb les que notaràs increïbles resultats.

No obstant això, a l'hora de començar una rutina saludable hi ha un únic aliment que has de treure de la teva alimentació per poder aconseguir resultats òptims. Es tracta del sucre. Desterrant aquest producte de la teva dieta aconseguiràs perdre pes, fins a cinc quilos en un sol mes. Quins aliments són els principals que cal eliminar? Begudes ensucrades, brioixeria i productes industrials. Tenir cura de l'alimentació als àpats més importants del dia com l'esmorzar es tradueix en resultats sorprenents a curt termini.

El menjar sa no és sinònim d'ingerir només amanides d'enciam i tomàquet ni passar gana a tota hora. Hi ha multitud d'aliments baixos en calories que són un aliat fonamental per suportar la dieta i fer servir com a snack entre menjars.