Si veus això al formatge, llença'l immediatament
Tot i els seus beneficis, si no es conserva adequadament pot ser molt perillós
![Diferents tipus de formatge.](https://estaticos-cdn.prensaiberica.es/clip/9fe87812-01a0-4ced-9fee-3fb105733582_16-9-discover-aspect-ratio_default_0.jpg)
Diferents tipus de formatge. / @ Racool_studio
El formatge és un dels aliments preferits de moltes persones, que solem consumir gairebé diàriament, ja sigui en entrepans, pizza, pasta, pastissos, etc. Tot i saber com està de bo, és important saber conservar-lo i poder discernir si s'ha fet malbé per evitar consumir-lo.
En primer lloc, cal destacar que el formatge s'ha de conservar sempre a la nevera. De fet, segons l'Associació Canadenca per a l'Educació del Consumidor, els formatges que han estat exposats a la temperatura ambient durant dues hores o més no s'haurien de menjar. A més d'aquestes indicacions, també hi ha altres maneres de verificar l'estat dels formatges, que depenen principalment del tipus d'elaboració.
La diferència que cal tenir en compte en comprovar l'estat dels nostres formatges és si són curats, frescos o processats. En el cas dels formatges frescos o processats hem de descartar-los davant de variacions del seu aspecte, sabor o olor i també si apareix floridura.
En canvi, si es tracta d'un formatge curat, el podem consumir traient la capa florida per assegurar que no queden substàncies nocives al tros que volem menjar.
- Veïns i familiars de les víctimes del tiroteig de la Font de la Pólvora reclamen detencions als Mossos
- El càmping ‘pijo’ que triomfa a les xarxes
- Girona prepara un «projecte de gran reparació» de l’estructura de la plaça Catalunya
- Mor assassinada de manera violenta l''influencer' de 21 anys Catalina Gutiérrez
- Necrològiques , Noticies de Necrològiques - Diari de Girona
- Cassà de la Selva atrapa i denuncia un incívic que va llançar un sofà al costat d'una zona de contenidors
- Necrològiques del 8 de juliol de 2024
- Mor als 43 anys Elsa Llorente, periodista de la cadena SER i laSexta