Quin temps farà per Sant Jordi? Última hora de les prediccions

Tot apunta que aquesta diada de Sant Jordi s'haurà d'estar pendent del cel

La diada de Sant Jordi 2023, a Palafrugell

La diada de Sant Jordi 2023, a Palafrugell / Aniol Resclosa

Redacció

Redacció

La diada de Sant Jordi és una data esperada per a tothom: els carrers s'omplen de paradetes, la gent surt en massa per anar a buscar el llibre o la rosa, i en general és un dia per a gaudir de l'aire lliure.

Enguany, sembla que el temps vol robar protagonisme a les roses i els llibres i, després de dies de rècords de calor i domini del sol, arriba un canvi de temps. Ja feia dies que les previsions anunciaven mal temps el dia de Sant Jordi, però a mesura que s'ha acostat la data, sembla que no serà tan catastròfic com semblava.

Per ara, tot sembla indicar que durant el matí del 23 d'abril, hi haurà força estones de sol a les comarques gironines i que la cosa, s'anirà complicant a partir del migdia. Cap a la tarda, poden caure precipitacions a les comarques del Gironès, la Selva i Baix Empordà, així que caldrà estar pendent del cel i els núvols a la tarda de Sant Jordi.

Pel que fa a les temperatures, caldrà recuperar la roba d'hivern, ja que continuaran a la baixa seguint la tendència que ja s'ha iniciat aquest dilluns, amb un ambient més fred, amb màximes que anirien des del 15 als 17 graus i mínimes que podrien baixar fins als 8 graus a la costa i per sota dels 5 a l'interior, molt allunyat de les temperatures estivals de la setmana passada.