Un home de 69 anys va morir, diumenge a la tarda, com a conseqüència d´un xoc frontal presumptament causat per un jove de 34 anys que conduïa begut. Segons va avançar Nova Ràdio Lloret, els fets van tenir lloc diumenge, cap a les set de la tarda, quan un conductor, que quadriculava la taxa d´alcohol permesa, va causar un xoc frontal amb un altre vehicle al carrer Costa d´en Carbonell, al centre de la localitat selvatana.

Com a conseqüència de la col·lisió, el conductor de l´altre vehicle, de 69 anys i veí de Lloret, va morir a l´acte. Es tracta de Joan Esteve Tarrades, conegut per regentar un taller mecànic de la localitat. L´altre implicat en el xoc, un home de 34 anys i també veí de Lloret, va resultar il·lès. Tots dos viatjaven sense passatgers. Fins al lloc de l´accident es van desplaçar dues dotacions dels Bombers de la Generalitat, la Policia Local i dues ambulàncies del Sistema d´Emergències Mèdiques. En el mateix lloc dels fets, la policia lloretenca va realitzar el control d´alcoholèmia i el test de drogues a l´home de 34 anys. En el primer va donar positiu, quadruplicant la taxa d´alcohol permesa, mentre que el segon encara s´està analitzant. Per aquest motiu, va ser detingut en el mateix lloc del sinistre acusat d´un delicte contra la seguretat del trànsit i d´imprudència amb resultat de mort. Arran de l´accident, es va activar el servei d´atenció psicològica per als familiars de la víctima.

Accident mortal a Arbúcies

Aquest va ser el segon accident mortal a la comarca en menys d´una setmana. Divendres passat, una veïna de Vilassar de Dalt, M.G.F, de 65 anys, va morir a causa de la col·lisió entre un cotxe i un camió a l´interior del túnel de Joanet, a l´Eix Transversal, al seu pas pel terme municipal d´Arbúcies. Segons va informar el Servei Català de Trànsit (SCT), a causa del xoc, la passatgera del turisme va resultar morta, mentre que el conductor va resultar ferit menys greu i va ser traslladat a l´hospital de Vic. La via va resultar afectada al trànsit fins a la matinada.

Entre el 22 de juny i l´11 de setembre d´aquest 2018, un total de 27 persones han perdut la vida en 22 accidents mortals a les comarques gironines. Una xifra que suposa un increment del 35% respecte a l´any anterior.