La dona de 52 anys que va desaparèixer ahir al migdia a Arbúcies. Segons han informat els Bombers de la Generalitat, ha estat un grup de ciclistes qui l'ha identificat en una pista forestal situada a uns vuit quilòmetres del poliesportiu municipal.

Arran de l'avís dels esportistes, els Bombers l'han pogut recollir amb cotxe i portar-la fins a una ambulància del SEM. Tot i que la dona es trobava en bon estat de salut després de passar la nit al ras, ha estat traslladada al Centre d'Atenció Primària (CAP) del municipi on se li ha fet una revisió mèdica.

Aquesta veïna d'Arbúcies, de 52 anys, va desaparèixer ahir a les tres del migdia, després de sortir amb el seu gos. Els Bombers van rebre l'avís cap a dos quarts de vuit del vespre i es va iniciar un dispositiu de recerca que ha continuat a primera hora d'avui fins que a les dotze del matí ha estat localitzada sana i estalvia.

Paral·lelament, el fill de la dona, l'Ajuntament i nombrosos veïns i veïnes de la localitat van fer ahir una crida a través de les xarxes socials demanant ajuda per localitzar l'afectada.