30 de març de 2021
30.03.2021
Diari de Girona

Lloret Convention Bureau participa en dues accions promocionals a Madrid

Van presentar l'oferta turística de Lloret en turisme de reunions i esdeveniments a professionals del MICE

29.03.2021 | 23:12
Lloret Convention Bureau participa en dues accions promocionals a Madrid

El Lloret Convention Bureau va desplaçar-se la setmana passada fins a Madrid per participar en dues sessions de treball amb professionals del segment MICE de la capital espanyola per presentar-los l'oferta especialitzada i les últimes novetats de la destinació en el turisme de reunions i esdeveniments.

Les jornades, que van allargar-se dos dies, van estar organitzades per Iberian MICE Forum, un dels principals organitzadors d'aquest tipus de jornades de l'Estat espanyol. Aquestes jornades representen una reactivació de l'activitat promocional en format presencial en el sector i han comptat amb uns estrictes protocols de seguretat sanitària incloent un test d'antígens per a tots els assistents efectuat abans de l'inici de les sessions.

Concretament van participar a les jornades Iberian MICE Forum Destinos, la primera trobada que s'ha fet del sector dedicada exclusivament a l'oferta dels Convention Bureaux de destinacions nacionals per posar en contacte aquest tipus d'entitats amb organitzadors de congressos i esdeveniments, i l'Iberian MICE Forum Corporativo, centrada en aquesta ocasió en els organitzadors d'esdeveniments corporatius.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit