Un home i una dona van morir ofegats ahir al migdia a la platja de Lloret de Mar. El telèfon d’emergències 112 va rebre l’avís a les 13.47 hores informant que hi havia dos cossos surant a l’aigua a la zona de la roca d’en Maig a Lloret de Mar.

Segons la informació de Protecció Civil, els cossos van ser localitzats a uns 50 metres de la costa, i una embarcació de Protecció Civil de Lloret els va treure de l’aigua i els va portar a la Cala Canyelles. Un cop allà, els efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques van certificar la mort de les dues persones. En aquest incident es va mobilitzar una unitat terrestre del Sistema d’emergències Mèdiques (SEM), Mossos d’Esquadra, Policia local de Lloret i la Guàrdia Civil, que s’encarrega de la investigació dels fets.

Les persones mortes són un home i una dona de mitjana edat i de nacionalitat espanyola.

A totes les platges de Lloret de Mar ahir va onejar la bandera groga per mala mar.

Amb aquestes dues morts ja són 4 les persones que han perdut la vida a les platges catalanes des que ha començat la campanya, i en només una setmana han mort tres persones, després que dimecres un home de 74 anys s’ofegués a Sant Pere Pescador.

Protecció Civil demana precaució i recomana als banyistes escollir platges vigilades.