Independents per la Selva celebra una jornada a Lloret de Mar

El president de la formació, Pere Garriga, assegura que tenen un model d’èxit i amb molt futur

Foto de família de la trobada de Lloret de Mar | IDS

Foto de família de la trobada de Lloret de Mar | IDS / DdG. Lloret de Mar

DdG. Lloret de Mar

La Sala polivalent de la Biblioteca de Lloret de Mar, va acollir el cap de setmana de la Jornada municipalista organitzada per les formacions Independents de la Selva/Independents de Catalunya. Hi van participar més de 50 persones de nou comaruqes: Alt i Baix Empordà, Gironés,Ripollés, Vallès Occidental, Cerdanya,Maresme, Pla de l’Urgell i la Selva.

La jornada es va dividir en dues parts, una de més tècnica, i una segona on membres de la formació van explicar les seves experiències.

Pere Garriga, alcalde d’Arbúcies i president d’Independents de la Selva, va destacar en el seu parlament, que, «el model independent s’ha demostrat amb aquesta trobada que es d’èxit i de molt de futur». «Cadascú sap quines són les necessitats i les prioritats al seu municipi. I aixó és el que treballem de manera real des dels independents», va sentenciar.

Independents de la Selva va obtenir 9215 vots les darreres eleccions municipals 48 regidors, quatre alcaldies, 5 consellers comarcals i una diputada a la Diputació de Girona.