La Sala polivalent de la Biblioteca de Lloret de Mar, va acollir el cap de setmana de la Jornada municipalista organitzada per les formacions Independents de la Selva/Independents de Catalunya. Hi van participar més de 50 persones de nou comaruqes: Alt i Baix Empordà, Gironés,Ripollés, Vallès Occidental, Cerdanya,Maresme, Pla de l’Urgell i la Selva.

La jornada es va dividir en dues parts, una de més tècnica, i una segona on membres de la formació van explicar les seves experiències.

Pere Garriga, alcalde d’Arbúcies i president d’Independents de la Selva, va destacar en el seu parlament, que, «el model independent s’ha demostrat amb aquesta trobada que es d’èxit i de molt de futur». «Cadascú sap quines són les necessitats i les prioritats al seu municipi. I aixó és el que treballem de manera real des dels independents», va sentenciar.

Independents de la Selva va obtenir 9215 vots les darreres eleccions municipals 48 regidors, quatre alcaldies, 5 consellers comarcals i una diputada a la Diputació de Girona.