Els lladres de coure han actuat en una empresa de Riudellots de la Selva en les últimes hores. Han robat 100 metres de coure gruixut. Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís aquest dilluns al migdia del robatori, però, de moment, no han rebut la denúncia.

Els lladres haurien actuat durant les últimes hores, entre la nit de dissabte a diumenge i la passada ja que l'empresa FRIUSA, ubicada a peu de l'antiga N-II, no té obert el diumenge. Aquesta empresa té escorxador i també es dedica a altres productes d'alimentació congelats.

Els lladres han accedit pel sostre de la nau i s'han dedicat a extreure el cable de coure de les instal·lacions. Fins a 100 metres.

Els responsables en reobrir l'empresa aquest matí s'han adonat del robatori. Cap al migdia s'hi han desplaçat els Mossos d'Esquadra. 

La policia ha obert una investigació i analitzarà les càmeres i alguns vestigis, entre altres aspectes que hagin pogut quedar per la zona per localitzar els lladres. 

Aquest robatori de coure se suma els que hi ha hagut les últimes setmanes per exemple a les instal·lacions del GEIEG de Palau a Girona.