Blanes torna a viure el Concert de Nadal amb un repertori molt variat

Les nadales de 25 nens van cloure la vetllada

Concert de Nadal Banda i Cobla Col·legi Sta Maria

Concert de Nadal Banda i Cobla Col·legi Sta Maria / Ajuntament de Blanes

DdG

Una vegada més, la Banda i Cobla del Col·legi Santa Maria de Blanes ha complert aquest any amb una tradició musical que ocupa el seu destacat espai a l’agenda del mes de desembre des de fa diverses dècades. Es tracta del Concert de Nadal a càrrec dels músics de la Banda i Cobla del Col·legi Santa Maria, que va tenir lloc diumenge passat.

El tradicional esdeveniment musical es va fer a la plaça dels Dies Feiners, on es va anar aplegant el públic durant l’hora i escaig que va durar. De fet, sempre ha estat una de les activitats més celebrades pel públic de totes les edats del municipi. El recital va comptar amb un repertori variat amb bandes sonores i peces molt populars que ja s’havien cantat en el Concert de Santa Cecília. També es van interpretar dos pasdobles. 

Les habituals nadales van tancar la vetllada. Se’n van encarregar de cantar-les un grup d’uns 25 nens i nenes, els més menuts de l’Escola de Música del Col·legi Santa Maria, que tenen entre 3 i 6 anys i van incloure les peces més clàssiques. 

Entre el públic assistent, hi havia l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, i el tinent d’alcalde de Cultura i Festes, Albert Sanz.

L'alcalde celebra el retorn de les festes sense restriccions

L’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, desitja unes bones festes i un millor 2023 al missatge de Nadal difós ahir. És el tercer any consecutiu que enregistra un vídeo amb motiu de les festes nadalenques, però la primera ocasió en què no estan marcades pel context de la covid-19. Aquest és un dels aspectes a què fa referència el missatge de l’alcalde, qui també esmenta un dels trets identitaris de Blanes que referencien la imminent arribada d’aquestes festes: la Fira de Sant Tomàs que va tenir lloc dimecres passat. També va desitjar una bona entrada d’any.