500 persones participen a la II Caminada Solidària de Blanes del 8-M

Redacció

Gairebé 500 persones van participar diumenge a la II Caminada Solidària de la Dona a Blanes, organitzada per quatre joves blanenques amb el suport de la Plataforma de Dones, el Grup Fondistes Blanes i l'Ajuntament.

La II Caminada Solidària Dia de la Dona, amb sortida i arribada al Passeig de Mar, enguany es va allargar als 10 km, tot i que mantenint la mateixa filosofia que el 2022: perquè fos apte per a totes les condicions físiques acostumades o no a caminar.

Les quatre joves integrants del ‘Projecte Elles’ i de la Plataforma de Dones de Blanes es van adreçar al públic assistent durant l'acte. Després de recordar el cicle en què s’emmarcava l’esdeveniment d’ahir diumenge –el 8-M, Dia Internacional de la Dona-, també van recordar què les va moure l’any passat a iniciar un moviment que s’ha fet gran: Un treball d’institut que s’ha fet realitat gràcies a la tenacitat de quatre joves: Nagore, Cristina, Ainoa i Marina, que han trobat el suport tant del consistori blanenc com de la Plataforma de Dones, el Grup Fondistes Blanes i diverses empreses, institucions i particulars. També van recordar a què es destinarà la recaptació dels guanys dels ingressos: ajudar les dones que es troben en situacions de violència masclista a través de la Plataforma de Dones.