Un cotxe que circulava contra direcció provoca la mort d'una conductora en un xoc frontal a l'Eix a Vilobí d'Onyar

La víctima mortal tenia 41 anys i era veïna de Santa Coloma de Farners

També ha resultat ferida una altra dona que ha patit una sortida de via amb el seu cotxe

Eva Batlle

Un cotxe que anava contra direcció ha causat la mort d'una conductora a l'Eix a Vilobí d'Onyar. La víctima mortal, C. C. M, de 41 anys era veïna de Santa Coloma de Farners.

L'accident es va produir ahir cap a tres quarts d'onze d'ahir a la nit a la C-25 a l'altura del quilòmetre 235 a Vilobí d'Onyar. La col·lisió va consistir en un xoc frontal entre dos cotxes. El que anava contra direcció i un que anava en el sentit que pertocava per aquesta via que té dos carrils de circulació. Els Mossos d'Esquadra de l'Àrea Regional de Trànsit (ART) investiguen les causes del sinistre mortal.

En el que no només es va saldar amb la mort de la conductora del vehicle que anava correctament per la via en el moment dels fets. Si no també amb una altra ferida, una conductora d'un altre vehicle que ha patit una sortida de via perquè va haver d'esquivar el cotxe que anava en sentit contrari. Aquesta va resultar ferida de poca gravetat i el SEM la va evacuar a l’hospital Santa Caterina.

El conductor del vehicle que va circular contra direcció també va resultar ferit greu i el SEM el va evacuar a l’hospital Josep Trueta de Girona.

Arran de la incidència, es van activar sis patrulles dels Mossos d’Esquadra, cinc dotacions dels Bombers, que van haver de executar tasques d’excarceració, i quatre ambulàncies i l’equip de psicòlegs del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

14 morts d'accident

Amb aquest nou accident de trànsit mortal ja són 14 les persones que han perdut la vida a les carreteres de les comarques de Girona des de principis d'any. Una xifra elevada i que castiga sobretot el col·lectiu dels motoristes, que suposen més del 60% de les víctimes mortals (8).