Els jugadors del C.B. Arbúcies seran els pregoners de la Festa Major del poble

Arbúcies celebra la Festa Major del 28 al 31 de juliol 

Festa Major d'Arbúcies

Festa Major d'Arbúcies / Ajuntament d'Arbúcies

DdG

Els jugadors del Club Bàsquet Arbúcies seran els pregoners de la Festa Major del poble amb motiu del 40è aniversari de l’entitat. El pregó tindrà lloc a Can Cassó a dos quarts de nou del vespre. La festa que començarà avui i finalitzarà el dilluns 31, comptarà amb diferents activitats organitzades per les entitats i associacions del municipi.

El torneig de petanca (08:00h) encetarà com cada any el programa d'actes de la Festa Major, a la nova pista de petanca de la Llar de Jubilats. A les tres de la tarda, les activitats continuaran amb el torneig de ping-pong, seguit de les actuacions a la Casa de Repòs i el campionat de botifarra a la Llar de Jubilats. A dos quarts de set de la tarda a Can Cassó, hi haurà la desena trobada de corals de gent gran de la comarca de La Selva, entre les quals hi ha la coral Veus Solidàries d'Arbúcies. El Pregó també comptarà amb les actuacions del Club Patí Arbúcies, l'Escola de Dansa i els grups de funky de la Regidoria d'Activitat Física i Esports. Els concerts a la zona de barraques amb Anarkaox, la Tropical i DJ Arzzet tancaran els actes de divendres.

Pel que fa a el dissabte, les activitats començaran a dos quarts de deu del matí amb la sessió d'anellament d'ocells al Prat Rodó, es continuarà a les 11 del matí a la plaça Florac amb la festa "holi" i, a les 12 del migdia al Museu Etnològic del Montseny, es farà la inauguració de l'exposició "Art x Arbúcies", una mostra col·lectiva d'artistes arbuciencs. A la tarda, a partir de les sis a la placeta de Can Reus, està programada una cercavila amb els gegants d'Arbúcies; Hostalric; Sant Vicens de Muntal; Sant Hilari Sacalm; Perpinyà i Santa Maria de Palautordera. Mentrestant, a dos quarts de 7 de la tarda a la placeta dels Bosquerols, s'iniciarà el Correbars amb la xaranga Damm-er. Posteriorment, a la nit, a partir de dos quarts d'onze començaran els concerts, amb les actuacions de The_originaldj, Yo suspendí EGB, Les Coco i DJ Pumocat. Finalment, a les onze de la nit es farà el ball de Festa Major amb La Band Gogh, a Can Cassó.

L'endemà, diumenge, a les 10 del matí al Museu Etnològic del Montseny tindrà lloc "Passejades 2023". Amb "l'Itinerari Rusiñol", una ruta que vol acostar la figura de Rusiñol i mostrar la seva relació amb Arbúcies a través d'una passejada pels espais que van servir d'inspiració al pintor. Un cop finalitzat, es portarà a terme una actuació de màgia amb el Mag Fèlix, a les 12 del migdia a la placeta dels Bosquerols. A la tarda, a partir de les sis es farà la quina amb l'Associació Festes Joves d'Arbúcies, a la sala polivalent del camp de futbol i, a les 7 de la tarda el gran concert de la Festa Major amb l'Orquestra Metropol, a Can Cassó. A dos quarts d'onze, a la zona de barraques, es farà l'última nit de concerts amb Motolov Band, Waikiki, Dalton Band i DJ Ciskela B2B Fanitu.

El darrer dia de Festa Major, dilluns 31 de juliol, hi haurà festa aquàtica durant tot el matí a les piscines municipals. A la tarda, les activitats seguiran a partir de les sis al Prat Rodó amb la "tornaboda" i una audició de sardanes. A dos quarts de set a la plaça de la Vila, hi haurà un espectacle familiar amb Rikus. Finalment, a les deu de la nit, es tancarà els actes de la Festa Major d'Arbúcies 2023 amb l'obra de teatre "Cunyades".