Evacuen a la Vall d'Hebron un motorista en estat crític que s'ha accidentat a Lloret de Mar

En el sinistre viari han xocat un cotxe i una motocicleta

Eva Batlle

Eva Batlle

Un motorista es troba en estat crític després de veure's implicat en un accident de trànsit a Lloret de Mar. El sinistre viari ha tingut lloc poc després de les dues de la tarda a tocar l'estació d'autobusos, entre l'avinguda de Blanes i el carrer d'Enric Granados.

La Policia Local s'ha activat amb diverses patrulles així com els Bombers i el SEM. El que ha patit la pitjor part és el motorista que ha resultat ferit de gravetat i es troba en estat crític. El SEM l'ha atès i l'ha evacuat finalment en l'helicòpter medicalitzat i també havia activat dues ambulàncies, indiquen des del cos d'emergències. El mitjà aeri ha aterrat a les pistes d'atletisme des d'on l'han traslladat fins a l'hospital Vall d'Hebron de Barcelona degut a la gravetat del seu estat. De moment no han transcendit les causes de l'accident de trànsit. La Policia Local de Lloret de Mar elabora l'atestat i s'encarrega de la investigació dels fets en ser un sinistre viari urbà.

Els agents han practicat les proves d'alcoholèmia i drogues al conductor del cotxe i ambdues han sortit negatives. Pel que fa a l'accident, d'entrada s'apunta que el cotxe per error ha accedit en sentit contrari per Enric Granados quan ha xocat amb la moto. Concretament, anava pel carrer de la Verge de Loreto i ha girat a la dreta per Granados.