Detenen un conductor ebri i drogat implicat en un accident de trànsit a Sils

El conductor, que va resultar il·lès del sinistre, va donar un resultat positiu d'1,1 mg/l i positiu en cocaïna

Un cotxe dels Mossos d'Esquadra, en una imatge d'arxiu.

Un cotxe dels Mossos d'Esquadra, en una imatge d'arxiu. / OSCAR BAYONA

Redacció

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat diumenge un home de 27 anys, com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària per conduir sota els efectes de l'alcohol i drogues.

Els fets van tenir lloc el 20 d'agost quan, al voltant de dos quarts de dotze de la nit, es va produir un accident per encalç entre un turisme i una furgoneta, a l'A-2 al terme municipals de Sils. A causa del xoc, la conductora del vehicle que va rebre l'encalç va resultar ferida i va ser traslladada a un centre hospitalari, mentre l'altre conductor va resultar il·lès.

Els agents van observar que l'home presentava símptomes d'haver consumit begudes alcohòliques i van realitzar les proves pertinents. El jove va donar un resultat positiu d'1,1 mg/l, per sobre dels 0,25 mg/l permès. També se li va realitzar la prova de detecció de substàncies estupefaents, on va donar positiu en cocaïna. Per aquests motius i per la implicació en l'accident, els Mossos el van detenir.

El detingut, sense antecedents, va passar el 21 d'agost a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners.