Confinen l'institut-escola de Breda per una fuita de gas

Unes obres d'instal·lació de fibra òptica han perforat una canonada a la zona del polígon

Sirenes de diversos vehicles de policia

Sirenes de diversos vehicles de policia / Pixabay

Eva Batlle

Eva Batlle

Una fuita de gas ha obligat a confinar l'institut-escola de Breda.

L'incident ha tingut lloc cap a dos quarts de dotze del migdia a l'avinguda Can Guilleumes, a l'alçada del polígon industrial de la població.

Una empresa estava instal·lant fibra òptica i durant les obres, per error, ha perforat la canonada del gas natural i s'ha produït la fuita.

Arran d'aquest fet, la Policia Local de Breda ha confinat de manera preventiva el personal i els alumnes de l'institut-escola que estaven al pati, segons fonts consultades.

Al mateix temps, els agents han acordonat la zona fins que hi han arribat els Bombers i la companyia subministradora del gas.

Els Bombers han enviat tres dotacions al servei i els efectius han fet diverses comprovacions de la fuita exterior de gas natural. Mentre que un operari, indiquen des del cos d'emergències, ha procedit a tancar la clau de pas, informen des del cos d'emergències.

La companyia subministradora del gas s'ha fet càrrec de resoldre l'incident. Un cop resolt, s'ha aixecat el confinament de l'institut escola i tot ha quedat en un ensurt.