Detingut a Blanes un conductor drogat, amb el carnet retirat i que duia estupefaents

La Policia Local el va interceptar a la població en saber que era un xofer reincident amb el permís retirat per pèrdua de vigència

Eva Batlle

Eva Batlle

La Policia Local de Blanes ha detingut un conductor drogat, que tenia el permís de conduir retirat i que a més duia dosis d'estupefaents.

L'home de 38 anys està arrestat i acusat de ser el presumpte autor d'un delicte tràfic de drogues i també ha acabat denunciat penalment per conduir malgrat tenir el permís retirat per pèrdua de punts i a més, per conduir sota l'efecte de les drogues.

Els fets van succeir el dissabte passat dia 30 de desembre cap a dos quarts de sis de la tarda al barri dels Quatre Vents de Blanes. La Policia Local va veure un vehicle circulant pel carrer del Ter que tenia un avís perquè el seu conductor tenia retirat el permís de conduir per pèrdua de vigència. Arran d'aquesta ressenya, els agents van interceptar-lo i el van fer aturar.

Droga en dosis

El conductor va resultar ser el que sospitaven, però a més, els policies van trobar que a dins del cotxe hi havia 17,9 grams de cocaïna en diverses dosis i 4,9 d'haixix. Totes preparades per la venda i consum. A més, li van intervenir 680 euros.

A banda, els agents li van realitzar la prova de detecció de drogues i el conductor va donar positiu, concretament en cocaïna.

Davant dels fets, l'home va acabar detingut per tràfic de drogues, però també denunciat penalment per conduir sense carnet, ja que no el tenia vigent i a més, pel positiu en cocaïna.

Aquest conductor era reincident i no era el primer cop que la policia l'enxampava sense carnet conduint i amb droga al cim.

Subscriu-te per seguir llegint