Atraca a punta de pistola una botiga de Blanes i s'emporta uns 3.000 euros

Els Mossos d'Esquadra tenen oberta una investigació per identificar i localitzar l'autor del robatori violent

Sirenes de diversos vehicles de policia

Sirenes de diversos vehicles de policia / Pixabay

Eva Batlle

Eva Batlle

Atracament a punta de pistola en una botiga del centre de Blanes la nit de Reis. Un home que anava amb una gorra va assaltar el comerç i se'n va emportar un botí que ascendiria al voltant de 3.000 euros.

La policia va mobilitzar-se arran del robatori violent per localitzar l'assaltat, però no el van trobar. Els Mossos d'Esquadra de Blanes de la seva banda tenen una investigació oberta i de moment, no s'ha saldat amb cap detingut.

El robatori es va produir el dia 5 de gener cap a dos quarts de nou de la nit en una botiga de roba del carrer Ample. En aquell moment havia finalitzat la cavalcada dels Reis d'Orient i la majoria de gent era a la cavalcada, però el carrer Ample encara està molt ple de gent.

Tot i això, un individu d'entre 40 a 50 anys va entrar al local que duia gorra i ulleres va amenaçar a les dependentes amb una arma de foc -que podria ser simulada- i va reclamar els diners a les treballadores.

Aquestes davant l'arma de foc i les amenaces van acabar entregant-li els diners de la caixa. L'home va cometre el robatori violent en només cinc minuts, va aconseguir el botí desitjat i va fugir.

Arran dels fets, les víctimes van alertar el 112 i la Policia Local de Blanes es va activar i va fer recerca per la zona per localitzar l'atracador que va fugir en sentit muntanya pel mateix carrer Ample. Tot i les gestions, no el van poder localitzar.

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per localitzar el lladre. Aquest ha quedat enregistrat a les càmeres de vigilància de la zona, un fet que ha de possibilitar a la policia poder-lo identificar i detenir pel robatori violent.

Subscriu-te per seguir llegint