Persecució d'un conductor temerari que es va saltar un control de la Policia de Breda i es va accidentar en una pista forestal a Riells

Els agents el van arrestar després de seguir-lo per diversos carrers del municipi on va posar en perill la resta d'usuaris, ja que no respectava els senyals i anava a alta velocitat

Sirenes de diversos vehicles de policia

Sirenes de diversos vehicles de policia / Pixabay

Eva Batlle

Eva Batlle

La Policia Local de Breda va perseguir un conductor que va saltar-se un control, va conduir temeràriament i finalment es va accidentar en una pista forestal a Riells i Viabrea.

L'home de 43 anys ha quedat denunciat penalment per diversos delictes: conducció temerària i atemptat contra els agents de l'autoritat.

Els fets van succeir el dia 9 de gener cap a les onze del matí quan el cos policial tenia muntat un control al quilòmetre número 4 de la travessia de la GI-554. Els agents van demanar al conductor d'un vehicle que s'acosta que s'aturés. Aquest inicialment semblava que es parava, però, quan els agents es van apropar al vehicle per donar indicacions, el conductor va accelerar bruscament, fent una maniobra evasiva i va fugir a gran velocitat en direcció Riells i Viabrea.

Els agents van començar a perseguir el vehicle i aquest va fer iniciar una conducció temerària. Va posar en perill a la resta d'usuaris de la via i fins i tot a ell mateix. Va circular a gran velocitat sense respectar cap normativa de trànsit i fins i tot, va fer avançaments perillosos per diferents carrers i urbanitzacions.

Finalment i després de més de 20 minuts de seguiment el vehicle fugit va entrar en pista forestal de Riells i Viabrea. Aquí va accidentar-se i el vehicle va acabar bolcat.

Arran dels fets, el conductor va resultar ferit i va haver de ser evacuat pel SEM a un hospital. I és que va quedar ferit a la mà esquerra i va acabar amb un dit trencat.

La Policia Local l'investiga per diversos delictes.