La Primitiva deixa un premi de 57.000 euros a Lloret

L'encertant de segona categoria es va quedar a un número d'obtenir el pot de 18 milions d'euros

L'administració número 4 de Lloret ha segellat la butlleta.

L'administració número 4 de Lloret ha segellat la butlleta. / Google Maps

Jesús Badenes

Jesús Badenes

La fortuna va somriure ahir a la nit a Lloret de Mar. Concretament a l'Administració de Loteries número 4, situada a l'Avda. Vila de Blanes, 101. Un afortunat guanyador ha segellat una butlleta de 'La Primitiva' que ha resultat ser premiada amb més de 57.000 euros. No obstant, per un sol número no va obtenir la recompensa grossa: el pot de 18 milions d'euros.

El sorteig de 'La Primitiva' celebrat aquest dilluns va tenir com a combinació guanyadora els números 12, 21, 26, 28, 43 i 44 acompanyats pel complementari 32, el reintegrament 8 i el Joker 1569188. La recaudació total d'aquest sorteig va ascendir a una xifra de 6.048.651,00 euros.

La Segona Categoría (5 encerts + Complementari) ha repartit l'alegria en dos indrets diferents. A Lloret de Mar, la persona afortunada posseïdora de la butlleta premiada, validada a l'Administració de Loteries número 4, rebrà cadascun 57.607,83 euros. L'entusiasme es multiplica també a Las Lagunas - Mijas, on el Despatx Receptor número 50.110, situat al Camí de l'Albero, 28 Residencial Aja, blq. 3 L-5, ha lliurat un premi equivalent.

Malgrat tot, els dos encertants s'han quedat a les portes d'un premi més sucós: el pot de La Primitiva d'ahir era de 18 milions d'euros que haurien obtingut d'haver encertat un número més de la combinació que va sortir com a guanyadora.

En aquesta ocasió, cap butlleta va resultar acertant de la Categoría Especial (6 encerts + Reintegrament) ni la Primera Categoría (6 encerts), la qual cosa significa que el fons destinat a aquestes dues categories es traspassarà com a pot al proper sorteig de La Primitiva. Per al següent sorteig hi haurà 20 milions d'euros en joc per a aquell afortunat que aconsegueixi la Primera Categoría amb Categoría Especial.