Persecució d'un conductor a Lloret a qui li troben 60.000 euros i haixix al cotxe

La Policia Local arresta els dos ocupants després que col·lidissin contra el vehicle patrulla

Els diners intervinguts a Lloret

Els diners intervinguts a Lloret / Policia Local de Lloret de Mar

Eva Batlle

Eva Batlle

La Policia Local de Lloret de Mar ha detingut dos ocupants d'un cotxe que va circular de forma negligent per Lloret de Mar i es dirigia cap a Tossa de Mar.

Els dos homes se'ls va arrestar i acusar de ser presumptes autors d'un delicte de resistència als agents de l'autoritat i un contra la salut pública, ja que els van localitzar una peça d'haixix a dins del cotxe. També els van intervenir 60.000 euros.

Els fets van succeir poc després de la mitjanit i tot va començar quan la Policia de Lloret va detectar un vehicle fent una conducció negligent i que es dirigia cap al municipi veí. Van informar la Policia Local de Tossa de Mar que anava cap al seu poble.

Posteriorment, diverses patrulles van perseguir el vehicle fins que finalment, el van poder interceptar al quilòmetre 20 de la GI-682 en sentit Tossa. En el moment dels fets, el cotxe dels dos presumptes delinqüents va xocar contra el cotxe patrulla i va causar-li danys. Tot i això, no va haver-hi agents ferits. A la zona també hi va arribar la Policia Local dee Tossa de Mar

A continuació, van detenir els dos homes que anaven al cotxe que duia matrícula francesa. En l'escorcoll del vehicle van trobar una gran quantitat de diners en efectiu i en bitllets: 60.000 euros i també una peça d'haixix. Pel que fa al vehicle, la policia va comprovar que no estigués implicat en algun fet delictiu o fos robat, però el resultat va ser negatiu.

Pel que fa als detinguts, al conductor se'l va traslladar al CAP de Lloret i posteriorment, el van evacuar a l'hospital de Blanes. Un cop descartat que tingués res trencat, van portar-lo cap a la comissaria de la Policia de Lloret.

Un cop a dependències policials, els agents van identificar els dos homes i estan acusats de ser presumptes autors de resistència als agents de l’autoritat i un delicte contra la salut pública.

Subscriu-te per seguir llegint