Persecució policial des de Blanes d'un conductor drogat que acaba accidentat a Tordera

La Policia Local l'arresta després de la circulació temerària que gairebé acaba amb un mosso de trànsit atropellat

Eva Batlle

Eva Batlle

La Policia Local de Blanes ha detingut un conductor drogat que va conduir de forma temerària per la població i va acabar accidentat a Tordera.

Els fets van succeir el dimecres 24 de gener de matinada quan una patrulla va veure un vehicle sospitós per la zona del barri d'Els Pins.

Van fer-li senyals perquè s'aturés, però el seu conductor en comptes de parar, va accelerar. Va conduir per l'avinguda Europa a altes velocitats i va posar en perill a diversos usuaris de la carretera. Fins al punt, que alguns vehicles van haver d'apartar-se per evitar xocar-hi.

Mentre era perseguit per la policia el conductor va seguir fugint amb un clar excés de velocitat. Quan va arribar a la rotonda que hi ha davant la ciutat Esportiva de Blanes es va trobar amb un control dels Mossos d'Esquadra. Un dels agents de trànsit va haver d'apartar-se perquè per poc no acaba atropellat pel vehicle.

La persecució va seguir fins a la GI-600 a l'altura de l'accés a l'autopista C-32 ja en terme de Tordera. Aquí el vehicle es va accidentar i els dos ocupants malgrat la conducció temerària i el sinistre viari en van sortir il·lesos.

La Policia Local de Blanes va detenir el conductor per la conducció temerària. A més, els agents li van practicar la prova de drogues i aquest va donar positiu en tres estupefaents: cànnabis, cocaïna i amfetamines. Per tot això, també se'l va acusar d'un delicte contra la seguretat del trànsit per anar sota l'efecte d'estupefaents.

Subscriu-te per seguir llegint