Un mort i dos ferits en un tiroteig per un afer de drogues a Sils

Uns individus armats han entrat a un domicili de la urbanització King Park i han començat a disparar

Un mosso d'esquadra davant de la porta d'una finca de la urbanització de Sils on hi ha hagut un mort i dos ferits en un tiroteig.

Un mosso d'esquadra davant de la porta d'una finca de la urbanització de Sils on hi ha hagut un mort i dos ferits en un tiroteig. / Gerard Vilà / ACN

ACN

Un home ha mort i dos més han resultat ferits després d'un tiroteig que ha tingut lloc aquest divendres a la urbanització King Park de Sils. La víctima ha rebut les ferides mortals al cap, mentre que els ferits han sofert lesions al pit. Ambdós han estat traslladats a l'hospital Trueta de Girona, i no han transcendit la gravetat de les ferides. Segons 'El Caso', que ha avançat la notícia, uns individus armats han entrat en un domicili a l'avinguda Catalunya i han començat a disparar, possiblement per una qüestió relacionada amb delictes de salut pública, és a dir, de tràfic de drogues. Després dels trets han fugit de l'indret. La Divisió d'Investigació Criminal (DIC) de la Regió de Girona dels Mossos ha obert una investigació.

La comitiva judicial ha arribat a l'indret dels fets i els operatius dels diferents cossos d'emergència estan a l'espera que el jutge ordeni l'aixecament del cadàver.