Aurora Ramos Perruqueria d'Autor, millor iniciativa emprenedora de la Selva 2023

El premi, entregat pel Consell Comarcal de la Selva, consta d'un diploma acreditatiu i d'un servei d'assessorament

L'entrega del premi a Aurora Ramos.

L'entrega del premi a Aurora Ramos. / Consell Comarcal de la Selva

DdG

El Consell Comarcal de la Selva ha distingit el projecte Aurora Ramos Perruqueria d’Autor, d’Hostalric i liderat per l’emprenedora Aurora Ramos Ramos, com la millor iniciativa empresarial posada en marxa durant l’any 2023.  

El guardó reconeix la tasca que han portat a terme Aurora Ramos d’entre les gairebé 300 iniciatives que s’han assessorat des del Servei de Creació d’Empreses.

L'acte ha tingut lloc avui al matí, a El Centre - Eix de Negoci de Santa Coloma de Farners i ha comptat amb la presència del conseller de l’Eix de Negoci, Joan Felip; el conseller de Dinamització Empresarial del Consell, Lluís Barnés, i el director d’El Centre, Martí Juanola, a més de les tècniques del servei.

En el seu parlament, el conseller d’El Centre Eix de Negoci de Santa Coloma de Farners, Joan Felip, ha assenyalat: "Es compleix l’onzena edició des que vam decidir que havíem de premiar la millor iniciativa emprenedora de la Selva: aquest guardó és "el punt final que reconeix l'esforç de les empreses que es formen a la comarca de la Selva i que aconsegueixen l’èxit".

A banda d’un diploma que l’acredita com a Iniciativa Emprenedora de la Selva 2023, amb l’objectiu d’ajudar-la a consolidar-se i créixer durant el segon any de vida, aquest pla de mentoria inclou l’assessorament individualitzat per part d’assessors especialitzats en diferents àmbits de la gestió empresarial: anàlisi de l’estat actual del negoci, assessorament financer, assessorament en organització interna, assessorament en l’estratègia de màrqueting, estratègies de futur i creixement.

La responsable del projecte Aurora Ramos Perruqueria d’Autor, d’Hostalric, s’ha mostrat molt satisfeta amb aquest premi i ha animat les persones que vulguin emprendre un projecte que ho facin i que no perdin mai l’esperança.

 Aurora Ramos Perruquera d’Autor és un establiment de bellesa especialitzat en la perruqueria d’autor, que ofereix als seus clients looks personalitzats. A més d’això, proporciona assessorament integral i estètic, amb un compromís ferm amb l’ús de productes orgànics, ecològics i respectuosos amb el medi ambient com a filosofia empresarial.

A més, l’establiment col·labora de manera permanent amb diversos artistes locals, que utilitzen la perruqueria com a plataforma per exposar les seves obres.

En l’elecció d’aquest reconeixement s’han tingut en compte diversos aspectes, com ara la sostenibilitat de la iniciativa, l’aposta per la tasca artesanal i creativa d’Aurora, la generació de sinergies amb els artistes de la zona, i l’entusiasme i l’afany de superació demostrats per Aurora durant totes les fases d’anàlisi de viabilitat i posada en marxa del projecte, així com en la gestió del seu negoci.