Enxampat amb una furgoneta robada fent un abocament il·legal de residus en un bosc de Caldes

La Policia Local el deté pels fets mentre que un altre individu que estava al costat va fugir amb cotxe en veure els agents

La furgoneta carregada de residus a Caldes

La furgoneta carregada de residus a Caldes / Policia Local de Caldes de Malavella

Eva Batlle

Eva Batlle

La Policial Local de Caldes de Malavella ha detingut un home a qui va enxampar amb una furgoneta robada fent un abocament il·legal en un bosc del municipi.

Els fets són del diumenge passat quan una patrulla de la Policia Local feia una ronda per la urbanització de Can Carbonell. A l'altura de l'entrada de Santa Seclina, els agents van observar una furgoneta dins del bosc, amb dos homes descarregant alguna cosa.

En aquell moment, els agents van decidir acostar-se a la zona dels fets, però un dels homes va agafar un cotxe que tenia estacionat al costat i va fugir. En el seu cas, els agents no el van poder identificar ni tampoc van poder prendre la matrícula del cotxe.

A qui sí van poder enxampar és l'ocupant de la furgoneta que estava realitzant un abocament il·legal de residus. Havia llançat plàstics, fustes, entre altres, en aquesta àrea boscosa de la població. En comprovar les dades de la furgoneta, els agents van descobrir que era robada. Concretament, l'havien sostret el dia 7 de febrer a la ciutat de Girona.

D'altra banda, els policies van identificar aquest individu i van veure que comptava amb diversos antecedents policials com lesions, amenaces, atemptat contra l'autoritat, entre altres.

Per tot això, l'home va quedar detingut com a presumpte autor del robatori del vehicle i per l'abocament il·legal. L'home va ser traslladat a les dependències policials.

Furgoneta recuperada

Pel que fa a la furgoneta, la policia la va retirar del bosc i va informar el propietari del vehicle robat que l'havien recuperat a Caldes de Malavella.

Des de la Policia Local de Caldes de Malavella recorden que treballen de forma regular per disminuir i detectar els abocaments il·legals de residus a la natura al municipi. Tot i que no és senzill, quan es troba un abocament, la Policia Local investiga d'on provenen aquestes restes i qui n'és el responsable, indiquen en un comunicat.