Lloret presenta un web que promociona els esdeveniments per a empreses

L'objectiu del Lloret Experiències és donar visibilitat a les activitats que ofereixen les empreses membres del Lloret Convention Bureau

Una imatge de la presentació del web Lloret Experiences

Una imatge de la presentació del web Lloret Experiences / Ajuntament de Lloret de Mar

DdG

Una quarantena d’assistents han participat avui a la presentació de la plataforma “Lloret Experiències”, la primera web dedicada exclusivament a promocionar i visibilitzar les activitats de teambuilding i incentiu per equips i esdeveniments d’empresa a Lloret de Mar. Aquesta iniciativa està promoguda pel Lloret Convention Bureau, entitat público-privada que compta actualment amb més de cinquanta socis especialitzats en donar servei al turisme de reunions i esdeveniments. El regidor de turisme, Frederic Guich, ha destacat “Lloret de Mar té un entorn natural i cultural privilegiat, a més d’una àmplia oferta d’empreses d’activitats per gaudir-la, i aquesta plataforma uneix aquests dos valors afegits”.

Les diferents propostes d’incentiu i teambuilding es mostren en diferents categories segons els interessos dels organitzadors d’esdeveniments: enogastronomia, cultura i tradició, oci, natura i esport, salut i benestar i sostenibilitat i RSC. Alguns exemples són unes olimpíades que combinen una sèrie d’activitats de teambuilding amb la pràctica del rem amb els tradicionals llaguts, una pràctica esportiva molt arrelada a Lloret de Mar; Sips of home, que posa en valor la història de daiquiri a la ciutat amb un tast de còctels o un escape room al Museu del Mar.

Cadascuna de les categories incorpora les fitxes de les diferents activitats que inclouen: la descripció, algunes fotos, la durada aproximada, el nombre màxim de persones, els idiomes en què es pot realitzar i el contacte de l’empresa. En paraules de la directora del Lloret Convention Bureau, Montse Belisario “es tracta d’una eina pensada per donar resposta a les necessitats dels organitzadors d’esdeveniments, singular i diferenciadora; per tant, estem convençudes que serà de gran utilitat als nostres clients, els quals busquen cada cop més experiències úniques i arrelades al territori”.

A més, la plataforma també incorpora el nou vídeo Lloret Experiències, una peça audiovisual inspiradora que recull exemples reals d’activitats d’esdeveniments d’empreses organitzats a Lloret de Mar els darrers anys.