Els monitors dels menjadors de la Selva reben sessions formatives

S'engloba en el marc del programa de Dipsalut “Sigues Tu”

Els monitors durant les sessions formatives.

Els monitors durant les sessions formatives. / Consell Comarcal de laSelva

DdG

Els monitors dels menjadors de la Selva reben sessions formatives en el marc del programa de DipSalut “Sigues tu”. En el marc d’aquest programa es realitzaran tres sessions formatives adreçades al monitoratge de menjador de la comarca de la Selva. La primera es va fer el dia 5 de febrer a la biblioteca comarcal de Blanes.

Amb aquesta acció organitzada dins el programa de DipSalut “Sigues tu” s’ofereix la possibilitat de formar aquests professionals del temps del migdia en diferents àmbits.

En aquesta ocasió, la formació està centrada en la gestió dels conflictes. La finalitat és poder donar eines i estratègies a aquest col·lectiu per tal de facilitar l’acompanyament dels infants de forma respectuosa i comprensiva. Amb aquestes sessions es vol afavorir les cures a tots els nivells per tal d’assolir una millora en el benestar de totes les parts implicades.

Des del servei d’educació del Consell s’ha facilitat el contacte de les diferents empreses i centres educatius de la comarca per tal que els diferents professionals puguin tenir accés a aquesta formació.

Aquest tipus de formació i les sinergies entre professionals que es poden establir formacions promouen les cures i el benestar emocionals dels diferents agents que hi participen.