Mor el motorista de 77 anys accidentat diumenge a Tordera

Va ingressar a l'hospital Trueta després de xocar amb un cotxe a la GI-600 i va perdre la vida hores més tard

Els serveis d'emergències aquest diumenge al punt de l'accident de Tordera

Els serveis d'emergències aquest diumenge al punt de l'accident de Tordera / Policia Local de Tordera

Eva Batlle

Eva Batlle

El motorista accidentat aquest diumenge al migdia a Tordera va morir hores més tard a l'hospital Josep Trueta de Girona.

La víctima mortal és un home de 77 anys, P.M.D., veí de Tordera.

Així n'informa el Servei Català de Trànsit que amb aquest eleva a 24 les persones mortes en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

El conductor d'un ciclomotor va xocar contra un cotxe cap a la una del migdia de diumenge a l'altura del quilòmetre 1,3 de la GI-600, via que uneix Tordera amb Blanes.

A conseqüència de l’accident, el motorista va resultar ferit greu i els efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) el van traslladar a l’hospital Josep Trueta de Girona, on posteriorment va morir.

Arran de la incidència, es van activar quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, unitats de la Policia Local, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies i l’helicòpter medicalitzat del SEM.

Durant una estona es va donar pas alternatiu de vehicles en aquesta via fins que van finalitzar l'actuació els serveis d'emergència, informava la Policia Local.