Persecució de Palafolls a Blanes d’un conductor begut i drogat que acaba accidentat

La Policia Local l’intercepta i el vehicle acaba encastat contra un fanal després de provocar danys en mobiliari i més cotxes

El cotxe encastat contra el fanal després de la persecució a Blanes

El cotxe encastat contra el fanal després de la persecució a Blanes / DdG

Eva Batlle

Eva Batlle

Persecució policial aquest dissabte a Blanes. El seguiment, però va començar el terme municipal de Palafolls i va ser la Policia Local d’aquest municipi del Maresme que va avisar la blanenca pels volts de tres quarts de vuit del matí que estava perseguint un vehicle i que aquest anava en sentit Blanes.

Es van mobilitzar diverses patrulles i la Policia Local de Blanesel va detectar a la zona turística dels Pins. El conductor durant la persecució va cometre diversos danys pel camí. Finalment, a l’altura de l’avinguda de la Vila de Madrid amb el carrer d’Enric Morera va ser interceptat i el cotxe va acabar encastat contra un fanal.

Els agents locals van practicar les proves d’alcoholèmia i drogues al conductor. Va donar positiu en ambdós tests. La Policia de Palafolls es va fer càrrec de les diligències, informen fonts oficials. 

Mentre que la Policia Local de Blanes va fer un informe dels danys causats pel vehicle mentre fugia de la policia: va provocar-ne en altres vehicles, en mobiliari urbà i fins i tot a la tanca d’un dels càmpings de la zona dels Pins.

Subscriu-te per seguir llegint