Vidreres celebra l'onzena edició de de la Festa i Fira de les Flors i Tractoristes

DdG

La Festa i Fira de les Flors i Tractoristes de Vidreres ha omplert d’activitats aquest cap de setmana el municipi selvatà. La principal novetat ha estat el canvi d’ubicació al centre de la vila i a l’esplanada del pavelló municipal amb l’objectiu de potenciar la recuperació de la presència dels tractors, que s’havien deixat de fer fa uns anys.

La Festa i Fira de les Flors i Tractoristes ha comptat amb una extensa programació i la bonança meteorològica ha omplert de visitants i activitats Vidreres.

Des de tallers, passant per concerts, espectacles de carrer, exposicions i fins i tot un sopar i esmorzar popular de pagès.

Amb l’etiqueta #FlorsVidreres2024 s’ha dut a terme un concurs a Instagram amb tres premis de 50, 30 i 20 euros en vals per bescanviar a les botigues de l’Associació de Comerciants i Empreses de Serveis de Vidreres (ACESV).

A la tractorada hi han participat 60 tractors que han desfilat per diversos carrers de Vidreres. S’hi han pogut veure autèntiques relíquies d’entre els anys 20 i 70. El bon temps ha propiciat l’afluència de públic.