Fèlix Noguera, nou director general de Prensa Ibérica a Catalunya i Balears

Designat gerent general d'El Periódico fa tres anys, el directiu assumeix ara una responsabilitat clau sobre els mitjans d'informació general que edita la companyia en dos territoris prioritaris dins la seva estratègia

Fèlix Noguera, nou director general ed Prensa Ibérica a Catalunya i Balears

Fèlix Noguera, nou director general ed Prensa Ibérica a Catalunya i Balears / OSCAR BAYONA

Redacció

Prensa Ibérica ha nomenat a Fèlix Noguera director general del grup de comunicació a Catalunya i Balears. Designat gerent general d'El Periódico fa tres anys, el directiu assumeix ara una responsabilitat clau sobre els mitjans d'informació general que edita la companyia en dos territoris prioritaris dins la seva estratègia.

El grup que presideix Javier Moll edita a Catalunya El Periódico, Diari de Girona, Regió 7, Sport i Empordà, i a Balears, Diario de Mallorca, Diario de Ibiza i Mallorca Zeitung.

Des d'aquest nou acompliment, Noguera es proposa “col·laborar amb els equips de les diferents capçaleres amb l'objectiu de reforçar el nostre posicionament en els mercats on ja som líders i redoblar esforços allà on no ho som encara”. El nou director general de Prensa Ibérica a Catalunya i Balears aposta per “potenciar les capacitats de què disposem en cada publicació i les possibilitats que ens brinda la força i la dimensió del grup a l'hora de satisfer les necessitats dels nostres lectors, subscriptors i anunciants”.

Noguera va estudiar Ciències Empresarials i acredita una dilatada trajectòria en diversos mitjans catalans des que Prensa Ibérica va adquirir el diari Regió 7, amb seu a Manresa.

Prensa Ibérica

Líder de la informació regional i local a Espanya, Prensa Ibérica compta actualment en el conjunt d'Espanya amb 26 diaris impresos i digitals, a més d'altres Cròniques locals, i diverses revistes. El Periódico, El Periódico de España, Levante-EMV, La Nueva España, Información i La Província són algunes de les capçaleres del grup.