Un empresari explica que els acomiadaments massius són efectius per tenir treballadors productius

La taxa d'atur ha de pujar fins a un 40 o 50% per tenir un bon rendiment laboral

Sense drets anirà tot millor

Tim Gurner vol que la taxa d'atur pugi fins al 40 o 50%

Tim Gurner vol que la taxa d'atur pugi fins al 40 o 50% / GURNER GROUP

Cristina Clopés

Cristina Clopés

Un promotor immobiliari australià, Tim Gurner, defensa que pugi l'atur per acabar amb 'l'arrogància' dels treballadors. Amb això, el que vol dir és que fent acomiadaments massius es podrà millorar la productivitat i els treballadors ja no es queixaran de qualsevol afer. 

Amb unes altres paraules, que els empresaris tinguin el poder absolut i els treballadors hagin de suportar qualsevol mena de pràctica, sense tenir en compte els drets d'aquests.

No sé si recordeu el cas de l'empresa proveïdora de Primor, allà les condicions eren nefastes, 0 condicions i maltractes constants als treballadors. Els hi va caure una multa de 1.700 euros per part de la Junta d'Andalusia.

Aquest empresari, Tim Gurner, és el CEO de l'empresa Gurner Group i en unes jornades del 'Financial Review' va deixar molt clar que pujar les taxes d'atur seria beneficiós perquè els que es quedessin treballant fossin més productius i no es queixessin.

Dit en unes altres paraules, més pobresa, més sobreexplotació mundial, menys drets, més robatoris, l'escletxa entre rics i pobres més gran i, el que passi després, ja ho veurem. Aquests comentaris han dut fortes crítiques al multimilionari a través de les xarxes socials.

"Hem de recordar a la gent que treballen per a l'empresari, i no al revés"

La Covid ha fet que la gent treballi menys i cobrin molt, pel poc que han fet, i això ho hem d'erradicar posant a la gent a l'atur. La taxa d'atur ha de pujar fins a un 40 o 50%. Més confessions de l'empresari en les jornades.