Vídeo | Un home es masturba en públic al metro de València i provoca una baralla

La reacció de la gent va ser canviar de vagó

El metro de València

El metro de València / 123RF / MARKUS MAINKA

Cristina Clopés

Cristina Clopés

El passat dissabte 7 d'octubre, un home es va començar a masturbar en un vagó del metro de València, en públic i sense cap mania. Els fets van succeir al voltant de les 13 hores, a la Línia 2 entre les estacions de 'Les Carolines-Fira i Benimàmet.' La majoria dels passatgers van decidir canviar de vagó, immediatament, però alguns passatgers van decidir que això era imperdonable.

Viatjar en tren o en metro s'ha convertit en un afer normal, per tal d'evitar agafar el cotxe, buscar pàrquing, el tràfic, els accidents, estalviar i cooperar envers la contaminació. En un viatge de metro hi poden viatjar persones de tota mena i això de vegades, pot suposar un problema. T'expliquem el cas del metro de València.

El vídeo de la baralla

La persona que va crear una situació incòmoda en públic va colpejar a un passatger perquè li va cridar l'atenció pel que estava fent. Ambdós van propinar-se cops de puny, patates, movent-se d'un costat a un altre del vagó del metro. Els altres passatgers estaven espantats amb la situació, i van decidir apartar-se, cridar i ho van gravar tot en vídeo

Finalment, l'home va ser expulsat del metro a l'estació de Cantereria per part dels mateixos passatgers. A més, els passatgers van trucar a Emergències (112) per alertar dels fets.

L'home, resident a Benaguasil, està localitzat per la policia local, segons infoturia.com amb les fonts d'EFE, la policia local de València i Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana. A més, en el vídeo es pot apreciar com una nena menor d'edat va haver de presenciar aquella escena tan grotesca: una masturbació en públic i una baralla. Així doncs, hi ha molt a pensar!