Detingut un avi de 77 anys a Llívia que els Mossos assenyalen com un dels venedors de droga més actius a la zona

Els Mossos asseguren que amb aquesta operació es desactiva un punt molt actiu de venda de droga a la Cerdanya

Archivo - Dos agents dels Mossos d'Esquadra

Archivo - Dos agents dels Mossos d'Esquadra / EUROPA PRESS - Archivo

ACN

Agents dels Mossos d'Esquadra van detenir aquest dilluns un home de 77 anys d'edat, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública ja que traficava amb cocaïna a Llívia, a la Cerdanya.

La detenció és resultat d'una investigació oberta el passat mes de març després de tenir indicis de la presència d'un home que, presumptament, traficava amb droga per la zona dels carrers Raval i Estavar de Llívia. Amb aquesta informació es van muntar diferents dispositius policials que van permetre corroborar els fets, després d'interceptar en diferents dies tres compradors que havien adquirit fins a cinc dosis de cocaïna per l'autoconsum. De la investigació es va desprendre que el traficant també venia droga al detall a consumidors de la comarca per la zona del parc de Sant Guillem de Llívia.

Finalment, aquest dilluns es va realitzar la fase final de la investigació amb la detenció del traficant a Llívia. Durant la nit es va realitzar una entrada i perquisició al domicili del detingut on es va comissar una peça de cocaïna en forma de roca de 21,6 grams, una bàscula de precisió, 3.950 euros i diferents estris per manipular la droga i embolcallar-la en petites dosis per a la podterior venda al detall. Els Mossos apunten que, amb aquesta detenció, es desactiva un punt molt actiu de venda de droga a la comarca.

El detingut passarà aquest dimarts a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Puigcerdà.