Un home mata la seva parella de 40 anys a Salamanca

L'agressor s'ha lliurat a les autoritats, que investiguen l'assassinat

Una imatge de la Guàrdia Civil

Una imatge de la Guàrdia Civil

EFE

Un home ha matat suposadament la seva parella de 40 anys al municipi salmantí de Béjar i després ha intentat tirar-se d'un viaducte, segons ha informat aquest dimecres el Servei d'Emergències 112 de Castella i Lleó.

Passades dos quarts de set del matí la Guàrdia Civil ha alertat el 112 de la situació, per la qual sol·licitava assistència per a un home que deia haver agredit la seva parella i amenaçava de llançar-se des d'un viaducte al quilòmetre 412 de l'A-66 en aquesta localitat.

Minuts més tard, la Policia Nacional sol·licitava assistència al domicili d'aquesta persona, al número 7 del carrer Gredos, on els agents van informar que hi havia una dona "inconscient i probablement morta", cosa que van confirmar després els serveis d'emergències.

L'agressor va demostrar la seva actitud i es va lliurar a les Forces de Seguretat de l'Estat. De moment no es coneixen més dades sobre el succés, ja que encara els cossos de seguretat estan demanant la informació.

Al voltant del domicili on ha passat el succés hi ha un cordó policial, presència de Policia Local i Nacional, així com familiars de la parella, per a un dels quals s'ha sol·licitat una ambulància pel seu estat de nerviosisme, segons ha pogut comprovar EFE.