Robatori amb violència a la família d’Antonela Roccuzzo, la muller de Messi

Robatori amb violència a la família d’Antonela Roccuzzo

Robatori amb violència a la família d’Antonela Roccuzzo

Un grup d’assaltants van robar amb violència 21.500 dòlars a una cosina i dos empleats del supermercat de la família d’AntonelaRoccuzzo, dona de Leo Messi, a la ciutat argentina de Rosario, 300 quilòmetres al nord de Buenos Aires, segons van informar fonts policials.

Els lladres, a bord d’un vehicle, van disparar almenys una vegada a l’automòbil en el qual la parent d’Antonela Roccuzzo i dos empleats del supermercat Único traslladaven els diners per dipositar-los en un banc de la ciutat.

El tret va acovardir la dona i els empleats, tots tres il·lesos, i van entregar als lladres dues bosses amb una recaptació de vuit milions de pesos (21.500 dòlars al canvi oficial). Els delinqüents van fugir i a la tarda continuaven sense ser localitzats.

Un precedent

El 2 de març, dues persones a bord d’una moto van disparar a la porta d’una sucursal del supermercat de la família Roccuzzo, un episodi que l’alcalde de Rosario, Pablo Javkin, va relacionar llavors amb forces de seguretat disconformes amb la seva gestió.

«El supermercat té protecció privada. Estem esperant els resultats d’empremtes dactilars i de càmeres» per avançar en la investigació del robatori, va dir el comissari Diego Santamarina, sobre el violent robatori, a periodistes al lloc.

Rosario és la ciutat més violenta de l’Argentina, amb una taxa d’homicidis que el 2022 va arribar a 22,1 cada 100.000 habitants, cinc vegades més que la taxa nacional, i la majoria relacionats amb el narcotràfic, segons dades oficials.

Messi i la seva família solen passar les festes de final d’any a Rosario, la seva ciutat natal, de la qual va emigrar en l’adolescència a Barcelona, on va arribar a la fama mundial com a futbolista.