Un home mor després de quedar atrapat en un túnel de rentat

La víctima va sortir del cotxe i es va colpejar al cap contra una columna de la instal·lació

Una ambulància

Una ambulància / ARXIU

Sergi Gómez/Sergi Sapena

Un home de 73 anys va morir la tarda d'aquest diumenge després de quedar atrapat amb el seu cotxe en un túnel de rentat de la localitat valenciana de Gandia, aparentment per una imprudència.

El tràgic accident es va produir cap a les 17.30 hores en una gasolinera d'un complex comercial.

Sembla que la víctima va introduir el vehicle en el túnel de rentat i, en un moment donat -quan la màquina ja estava en marxa- va sortir del cotxe per comprovar si estava ben col·locat, deixant la porta oberta. En aquest instant, el vehicle va agafar impuls per causes que es desconeixen i el conductor va acabar colpejant-se contra una columna, el que li va causar un traumatisme cranioencefàlic i toràcic.

Com a conseqüència de la topada, el difunt va quedar atrapat entre el cotxe i la columna del tren de rentat.

Els serveis d'Emergències van rebre una trucada a les 17.32 hores i el Consorci Provincial de Bombers i els equips sanitaris es van mobilitzar per atendre la víctima. A l'arribada dels bombers, l'home es trobava inconscient i sense pols, pel que aquests van procedir a alliberar-lo, retirant el vehicle per atendre'l amb un desfibril·lador, alhora que li practicaven una reanimació cardiopulmonar, sense èxit.

El personal de l'ambulància SAMU va continuar amb les maniobres de reanimació, sense obtenir resposta, ja que l'home havia mort com a conseqüència de l'impacte rebut al cap.