Detingut per mossegar un taxista després de negar-se a pagar un servei de 225 euros

Els fets van passar aquest dilluns cap a les 23.00 hores, quan l'home es va negar a pagar la quantia i va atacar el conductor del vehicle

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquesta nit passada un home de mitjana edat acusat de mossegar en una mà un taxista després de fer un viatge des de Barcelona fins a Cambrils (Tarragona) i negar-se a pagar-li els 225 euros de la carrera.

Segons han informat a EFE fonts policials, els fets van passar cap a les 23.00 hores, quan l'home es va negar a pagar la quantia i va atacar el conductor del vehicle, encara que va ser detingut al cap de poc temps.

L'home va demanar al taxista que el portés des de la capital catalana fins a Cambrils, tot i que després es va negar a pagar els 225 euros de la carrera.

Va mossegar-li la mà

Amb l'objectiu de fugir del taxi sense pagar, va mossegar a la mà el taxista i li va provocar una ferida sagnant, tot i que ràpidament va ser detingut per agents de la policia catalana , contra els quals es va rebotar. L'arrestat passarà les pròximes hores a disposició del jutjat de guàrdia de Reus (Tarragona).

Aquest preu pot semblar un abús, però els números surten si es fan els comptes. En aquest cas cal aplicar la tarifa 7, la interurbana que s'engega entre les vuit del vespre i les vuit del matí. Surt a 0,84 euros per quilòmetre. Tenint en compte que són uns 120 quilòmetres de trajecte, en surten 100,8 euros. Com que els taxis de Barcelona no poden encotxar a Cambrils, el taxista ha de cobrar al client la tornada, 100,8 euros més. Si s'hi afegeixen els peatges de la C-32, si és que va anar per aquesta via, o si el destí estava una mica més enllà, la cosa puja a aquests 225 euros finals.