Desapareix una menor de 13 anys a Barcelona i la cerca s'amplifica gràcies a Estopa

La menor va ser vista per última vegada aquest passat dilluns

Natalia Melet.

Natalia Melet. / @ESTOPAOFICIAL

Una adolescent ha desaparegut aquesta setmana a la ciutat de Barcelona i la difusió de la seva cerca s'ha amplificat de manera inusual gràcies a la banda musical Estopa. Es tracta de Natalia Melet, de 13 anys, que hauria estat vista per última vegada aquest dilluns. És prima i mesura uns 1,58 metres, té els ulls marrons i porta els cabells llargs i castanys, segons la descripció i les imatges difoses a les xarxes socials.

Portaveus dels Mossos d'Esquadra han confirmat a El Periódico de Catalunya que, aquest dimecres, van rebre una denúncia formal de la seva desaparició. El cos policial investiga el seu parador, però ha declinat oferir ara com ara detalls de les perquisicions en ser menor d'edat.

La crida a la ciutadania a aportar pistes o informació de possibles coincidències ha arribat a milers d'internautes a través del compte de X (abans Twitter) de l'Associació SOS Desaparecidos i també un tuit de la banda Estopa. "Ha desaparegut aquesta nena a Barcelona, si us plau si algú té alguna informació posi's en contacte amb els Mossos o la Policia Nacional", han escrit en el seu popular perfil els germans Muñoz. També s'han dirigit a la jove directament: "Si ens llegeixes, posa't en contacte amb la teva mare o amb nosaltres".