Vídeo: Detenen una dona que va portar el cadàver del seu oncle al banc per intentar cobrar un préstec

Davant de l'aparent manca de resposta de l'ancià, el personal de la sucursal va optar per gravar l'escena i alertar les autoritats policials

Vídeo: Detenen una dona que va portar el cadàver del seu oncle al banc per intentar cobrar un préstec

Vídeo: Detenen una dona que va portar el cadàver del seu oncle al banc per intentar cobrar un préstec / Twitter

Una dona, identificada com a Érika de Souza Vieira Nunes, va portar en cadira de rodes el cadàver del seu tiet, de nom Paulo Roberto Braga, a un banc de Bangu (Rio de Janeiro) per intentar cobrar del seu patrimoni.

'Excelsior' informa que els empleats de l'Itaú Unibanco van sospitar i van gravar el moment en què la dona va intentar retirar un préstec de 17 reials, equivalent a 3.000 euros, del difunt.

La dona declara que era la cuidadora del seu oncle

Al vídeo pertubador s'aprecia com la dona manipula la mà i el cap del seu difunt oncle per simular que el mort signava i poder treure els seus diners. Els empleats del banc van acabar trucant a la Policia, que va confirmar que Paulo Roberto Braga (68 anys) estava mort i va detenir Érika. Érika de Souza Vieira Nunes, que davant de la policia va declarar que era cuidadora del seu oncle i que aquest estava molt feble, podria ser acusada de malversació de fons i difamació d'un cadàver.