Els Sims 4 ofereixen "skin" vitiligen: la diversitat és la clau

Modernitzar-se i adaptar-se a la realitat és un objectiu del videojoc

L'opció és gratuïta i representa entre un 0,2 i un 5% de la població

Les novetats "skin" vitiligen

Les novetats "skin" vitiligen / EA

Elsotanoperdido

Els videojocs també s'estan actualitzant i si el que volem és crear una realitat paral·lela a la nostra, com més ens apropem a la realitat humana millor i no, a l'inrevés. En aquest cas podem presumir dels Sims 4. En aquest videojoc tan famós, han introduït la pell de vitiligen. Aquest tipus de pell és caracteritzada per taques, produïdes per una pèrdua de pigmentació deguda a la destrucció progressiva dels melanòcits. Aquesta malaltia afecta entre un 0,5 i un 2% de la població segons almirall.cat. I fer possible que aparegui en un videojoc pot fer que més usuaris se sentin còmodes i representats. EA i Maxis són els responsables d'aquesta meravellosa incorporació "skin". 

Per poder accedir a aquesta opció, només hauràs de fer una actualització totalment gratuïta.

La diversitat és el millor que pot demostrar una realitat paral·lela; així doncs els Sims poden adquirir aquesta "skin" a totes les edats i parts del cos: cara, tronc superior, braços, o cames.

Pell vitiligen a "Los Sims 4"

Pell vitiligen a "Los Sims 4" / EA

La pell a "Los Sims 4"

Els detalls en els aspectes són una parcel·la important per a l'equip de desenvolupament: “Seguim compromesos amb ampliar la representació a "Los Sims 4". Les marques de naixement, estries, cicatrius i les pigues han permès als nostres jugadors explicar històries diverses i autèntiques, i l'actualització d'ara continua amb aquesta línia”, expliquen des de la casa d'entreteniment. “Sabíem des de feia temps que volíem afegir vitiligen al joc i vam dedicar molt de temps a aprendre sobre això i considerar com oferir-li-ho de manera autèntica als jugadors.” En total, els artistes han desenvolupat 61 variants de vitiligen en totes les edats per a aquest primer llançament.

Com funciona

Després de descarregar l'actualització, trobareu els nous recursos de vitiligen a "Create-A-Sim". Ara dirigeix els teus passos a la categoria "Detalls de la pell per a Cara o Cos". Els nous recursos apareixeran just abans de les marques de naixement. Pots triar pegats per a la cara, la part superior i inferior del tors, braços i cames del teu Sim. Tingues en compte que hi ha diversos patrons de Vitiligen i tindran més d'una variant: pots triar si vols començar amb una part menys prominent del patró al principi o començar amb el patró complet. Totes les edats tindran accés a les mateixes peces, per això les teves opcions poden romandre iguals a mesura que envelleixen o pots canviar-les amb el temps. Tu decideixes.

Winnie Harlow

Per presentar aquest nou tret, l'empresa ha comptat amb la col·laboració de Winnie Harlow. La model que es reconeix àvida jugadora dels Sims durant la seva joventut, comparteix la seva inspiració sobre estil i disseny d'interiors a través d'una peça de contingut original que mostra una versió simulada de la casa de la model a Hollywood. A la peça ofereix un recorregut per l'habitació de la casa dels seus somnis i parla sobre què significa per a ella aquest nivell de representació en el joc amb la funció vitiligen.