Quan se celebra 'Girona, Temps de Flors'?

Els muntatges florals tornaran a prendre el protagonisme dels carrers de la ciutat de Girona

Miquel Cornellà de la Cruz

Miquel Cornellà de la Cruz

La ciutat de Girona ja es prepara per a una nova edició de Girona, Temps de Flors., concretament la 68a. Com és habitual, els carrers i places del centre de Girona s'ompliran de visitants amb ganes de sorprendre's pels muntatges florals d'aquest festival tan popular i colorit.

Aquest 2023, Temps de Flors aplegarà milers de persones amb ganes de veure i fotografiar els diferents muntatges florals que es repartiran arreu de Girona. Sobretot, al Barri Vell on els banys Àrabs, la plaça dels Jurats, les escales de la catedral o els diversos ponts sobre el riu Onyar, són, any rere any, alguns dels muntatges que més visitants congreguen.

Dies enrere, ja es va presentar el tradicional cartell del certamen floral. El cartell guanyador és obra de l'estudiant de batxillerat artístic Júlia Esparch Rodríguez.

A més, l'esdeveniment estarà adaptat a l'excepcionalitat de la sequera. Les plantes i flors dels projectes seran espècies que necessiten poca aigua i tindrà 126 instal·lacions repartides en 106 espais de 13 barris.

La mostra floral Girona, Temps de Flors 2023 se celebrarà del 13 al 21 de maig.