Vols descobrir aquest estiu nous països, paisatges, sabors i olors diferents? Troba aquí la teva destinació ideal

L’agència Eurovacances dissenya viatges a destinacions com Madagascar, Guatemala o Azerbaidjan pels amants de les experiències úniques

Visitar l'imperial Àustria és sempre una proposta molt interessant.

Visitar l'imperial Àustria és sempre una proposta molt interessant. / Eurovacances.

El curs escolar s’acaba i tots, grans i petits necessitem trencar la rutina de l’any. Una manera de trencar el nostre dia a dia és realitzant un viatge que ens porti a descobrir altres països, nous paisatges, costums desconeguts, sabors i olors diferents... De vegades mirarem opcions properes i d’altres anirem una mica més lluny per aconseguir aquesta sensació de llibertat que comporta la paraula vacances.

Islàndia, una destinació per gaudir d'una sensació de llibertat.

Islàndia, una destinació per gaudir d'una sensació de llibertat. / Eurovacances.

Deixar-se assessorar per una agència ens permetrà gaudir dels dies amb més intensitat i alhora tranquil·litat. Amb més de 25 anys d’experiència en el sector, Viatges Eurovacances ens proposa diferents destinacions aquest estiu, totes amb grup i guia acompanyant des de Barcelona.

Si visitem Guatemala podrem contemplar les ruïnes maies més ben conservades d'Amèrica Central.

Si visitem Guatemala podrem contemplar les ruïnes maies més ben conservades d'Amèrica Central. / Eurovacances.

Juny, juliol i agost ens ofereixen una certa garantia de bon temps i dies llargs. Si no ens volem allunyar gaire Eurovacances proposa entre d’altres una ruta per Galícia, una escapada a l’Úmbria i recórrer la costa noruega amb el vaixell correu Hurtigruten que enguany fa 130 anys! Si el que voleu és endinsar-vos en l’aventura no oblideu el seu viatge a Madagascar on descobrireu espècies endèmiques com el lèmur i els baobabs o l’itinerari que proposen a Guatemala per contemplar les ruïnes maies més ben conservades d’Amèrica Central. I si voleu gaudir de paisatges grandiosos podeu optar pel creuer per Alaska, que recorre la costa del pacífic de Seward a Vancouver amb un dels pioners vaixells híbrids de la companyia Hurtigruten.

Una proposta molt interessant és descobrir la desconeguda Azerbaidjan.

Una proposta molt interessant és descobrir la desconeguda Azerbaidjan. / Eurovacances.

Ara bé, si podem gaudir de les vacances més enllà dels mesos pròpiament d’estiu, trobarem també propostes al mes de setembre tant seductores com un itinerari espectacular per terres islandeses, un recorregut que ens durà a trepitjar les muntanyes de les Dolomites, un passeig entre modernitat i tradició a la desconeguda Azerbaidjan, un recorregut històric a l’imperial Àustria i la seductora Eslovènia i agafar forces sota la llum que il·lumina Grècia i les illes Jòniques.

També podem optar per visitar Grècia i les seves illes Jòniques.

També podem optar per visitar Grècia i les seves illes Jòniques. / Eurovacances.

Consulteu tota la seva programació i les dates de sortida a la web o bé a qualsevol de les seves tres oficines situades a Girona (972 225 344), Barcelona (934 152 300) i Granollers (938 611 228). La idea és molt clara: "Reviu amb Eurovacances l’aventura de viatjar!".